avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegare sau Detasare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegare sau Detasare

Buna ziua,
In cazul in care Firma A din Romania a incheiat un contract de prestari servicii cu firma B din Ungaria prin care aceasta trimite oameni saptamanal, 1 zi pe saptamana -12h, pt servicii de curatenie in cadrul fabricii A, cum se incadreaza personalul trimis de acestia ca delegati sau detasati? Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Luni, 12 Octombrie 2020
Frantzy16, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:17, 12 Octombrie 2020
Detaşarea transnaţională a salariaților
si se suspenda contractul de munca al persoanelor pt 1 zi?
la detasare . contractul se suspenda. nu cunosc cazul in speta sa pot analiza
Codul Muncii nu prevede o durata minima a suspendarii c.i.m..... in cazul detasrii , nu este obligatorie suspendarea c.i.m...

Art. 52 C.mun.
(1) Contractul individual de munca poate fi suspendat din initiativa angajatorului in urmatoarele situatii:
...
d) pe durata detasarii;
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum angajez un contabil pe perioada desfasurarii concursului daca a demisionat fostul prin acordul partilor? Maria_79a Maria_79a Contabilul meu de la o unitate scolara a demisionat prin acordul partilor.Pe perioada desfășurării concursului pentru un post -normă întreagă, ... (vezi toată discuția)
In revisal detasarea se inregistreaza si in suspendare? ContSters15310 ContSters15310 Detasarea unui salariat se inregistreaza in Revisal in modulul \"[b]Contracte[/b]\" in sectiunea \"[b]Detasare[/b]\". Obeserv ca in acelasi modul la sectiunea ... (vezi toată discuția)
Detasare salariati in strainatate madalina bobeica madalina bobeica Buna ziua, Am o firma de constructii nou infiintata in Romania si doresc sa detasez salariatii pentru executarea unei lucrari in regim subantreprenorial ... (vezi toată discuția)