avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imprejmuire teren fara autorizatie de constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imprejmuire teren fara autorizatie de constructie

Doresc sa imprejmuiesc (provizoriu) un teren pe care tocmai l-am achizitionat, astfel incat sa delimitez limitele proprietatii si sa previn accesul din exterior sau depozitarea gunoaielor.

Exista tipuri de imprejmuire care nu necesita autorizatie de constructie? De exemplu, daca doresc sa construiesc un grad format din stalpi metalici si panouri de plasa bordurata, dar fara fundatie de beton pe perimetrul gardului, este necesara autorizatie de constructie?

Puteti sa-mi indicati va rog si legea/articolul unde este reglementat acest lucru?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cpypst , utilizator 13:08, 12 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie constructie gard micutzza10 micutzza10 Buna seara! In cazul in care as vrea sa construiesc un gard(din tabla) pe proprietatea mea, intre mine si vecin am nevoie de autorizatie de constructie? Va ... (vezi toată discuția)
Este necesar autorizatie pde constructie pentru un gard din plasa de sarma? 30 LAURA 30 LAURA Buna, Am citit pe forum in data de 10.07.2009 ca ati dezbatut un subiect care ma intereseaza si pe mine. Este vorba despre autorizatia de constructie pentru ... (vezi toată discuția)
Doresc sa construiesc un gard iar vecinul nu este de acord. Jhony696 Jhony696 Doresc sa construiesc un gard in spatele casei dar vecinul nu este de acord. Ce se poate face in acest caz? (vezi toată discuția)