avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1283 soluții astăzi
LIVE, ACUM (506 PARTICIPANȚI) Inspecția fiscală în era digitală: Cum vă pregătiți pentru un control ANAF bazat pe datele din e-Factura și SAF-T?
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Executare silită Doresc un model de cerere pt sistarea popririi pt un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Doresc un model de cerere pt sistarea popririi pt un credit pe ...

Doresc un model de cerere pt sistarea popririi pt un credit pe care l-am terminat de achitat în 05.2019

Alte discuții în legătură

Actionare in judecata executor judecatoresc milikutza milikutza Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care este Legea si articolul care il obliga pe un executor judecatoresc sa ridice poprirea de pe un cont bancar daca sumele ... (vezi toată discuția)
Poprire cont salariu nicu2769 nicu2769 am un imprumut la ing bank, si am primit poprire pe cont, pot face refinatare la alta banca pentru a achita imprumutul de la ing fara a achita poprirea. (vezi toată discuția)
Daca am avut popriri pe mai multe conturi deschise la bănci ... elsussy elsussy Daca am avut popririi pe mai multe conturi deschise la bănci și le-am achitat, creditorul are obligația de a trimite către bănci adrese din care să ... (vezi toată discuția)