avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trebuie cerut acordul asociatiei ? Bună seara . Am o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trebuie cerut acordul asociatiei ? Bună seara . Am o nelămurire ...

Trebuie cerut acordul asociatiei ?
Bună seara . Am o nelămurire referitoare la acordul asociației cu privire la executarea unei lucrări in apartament . Țeava principală de gaze trece prin fiecare apartament de la care prin cotorul de gaze, aflat in apartament , este alimentat aragazul . Am făcut printr-o firmă autorizată o repoziționare a țevilor care duceau spre contorul de gaze . Cu această ocazie instalatorul a constatat o pierdere de gaze de la conducta principală către apartamentul vecin , remediind defectul . Nu doresc plata acestei intervenții la partea comună doar că administratorul susține că trebuia să cer acordul asociației . Este corect ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:56, 29 Octombrie 2020
Dacă era conducta comuna trebuia sa o repare asociația.totusi, daca s-a rezolvat nu vad care e problema?
Instalarea initiala a magistralei de alimentare cu gaz in imobilul de locuit in comun a fost executata in baza unui proiect tehnic de specialitate
Executarea de modificari asupra instalatiei parte comuna imobil de locuit in comun se poate legal realiza numai cu acordul asociatiei de proprietari ,cu avizul tehnic al furnizorului de gaze in baza unui proiect tehnic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare centrala termica si pastrarea tevii existente comune ( plus teava noua de gaz pentru centrala). keen_boy keen_boy Buna seara, Va scriu pentru ca poate v-ati lovit de situatia aceasta pana acum. Locuiesc intr-un bloc la etajul 5. Coloana comuna de gaz pentru aragaz ... (vezi toată discuția)
Centrala in apartament KriSty74 KriSty74 Vreau sa introduc conducta de gaze in bloc. Presedintele asociatiei nu este de acord cu aceasta. Cind am solicitat acest lucru a spus ca este de acord daca ... (vezi toată discuția)
Debransare gaze. IANCUDAN IANCUDAN Buna ziua. Locuiesc intr-un bloc racordat la reteaua de gaze. Prin apartamentul meu trece coloana de gaze la care sunt racordate 9 din 11 apartamente. Doua ... (vezi toată discuția)