avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 146 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara... Se mai beneficiază de 6 zile castig ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara... Se mai beneficiază de 6 zile castig pentru detinuti? ...

Bună seara... Se mai beneficiază de 6 zile castig pentru detinuti? Cineva mi a, spus ca nu ar mai fi posibil.. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Mary.... , utilizator 10:24, 1 Noiembrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~


Liviu Voinea a scris:

La ce exact va referiti?

La Executarea pedepsei fără munca în folosul comunității

~ Conținut șters la cerere ~
Liviu Voinea a scris
]Probabil va referiti la celebrul recurs compensatoriu.

Au fost abrogate acele prevederi.

Asta știu.. Însă de la o a doua persoana, știu ca la fie care luna de scad care 6 zile, ca ar fi obligați sa facă asta indiferent de situație... Nu are nici o legătură cu recurs compensatoriu, pt ca cu tot cu alea înainte s ar fi dat 6 zile pt recurs compensatoriu, și în 6 zile pt scăderea din pedeapsa.. 2 persoane diferite mi au spus legat de aceste zile lucruri diferite și as dori sa știu care e cea adevărată pt ca conosc pe cineva la pușcărie care a spus ca nu se mai dau alea 6 zile, iar a doua e în libertate și a spus ca se dau ca s obligat, cum e pana la urma? Nu ma pricep bine, dar nu știu nici în ce măsură cunoaște persoana privata de libertate acest drept. Mulțumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. am mai întrebat acum câteva seri privind 6 zile ... Mary.... Mary.... Bună seara. Am mai întrebat acum câteva seri privind 6 zile de câștig in fiecare luna pt detinuti.. De la inculpat am aflat ca nu se mai dau, insă de la ... (vezi toată discuția)
Inca o intrebare... pedeapsa cu suspendare revocata... Aleksa3g Aleksa3g Buna ziua din nou.Imi cer scuze daca sunt prea insistenta,dar nepricepandu-ma la astfel de probleme si neavand,deocamdata,posibilitatea de a afla din alta ... (vezi toată discuția)
Cat e de fapt un an inchisoare? eu_2004 eu_2004 Stie cineva articolele unde scrie exact cat inseamna un an de inchisoare, pentru diferite infractiuni, si de la ce varsta in sus se calculeaza altfel? #-o (vezi toată discuția)