avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara. Am mai întrebat acum câteva seri ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara. Am mai întrebat acum câteva seri privind 6 zile ...

Bună seara. Am mai întrebat acum câteva seri privind 6 zile de câștig in fiecare luna pt detinuti.. De la inculpat am aflat ca nu se mai dau, insă de la o a doua persoana, știu ca la fie care luna de scad care 6 zile, ca ar fi obligați sa facă asta indiferent de situație... Nu are nici o legătură cu recurs compensatoriu, pt ca cu tot cu alea înainte s ar fi dat 6 zile pt recurs compensatoriu, și în 6 zile pt scăderea din pedeapsa.. 2 persoane diferite mi au spus legat de aceste zile lucruri diferite și as dori sa știu care e cea adevărată pt ca conosc pe cineva la pușcărie care a spus ca nu se mai dau alea 6 zile, iar a doua e în libertate și a spus ca se dau ca s obligat, cum e pana la urma? Nu ma pricep bine, dar nu știu nici în ce măsură cunoaște persoana privata de libertate acest drept. Mulțumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Becul , utilizator 20:31, 30 Noiembrie 2020
Asta as vrea sa stiu si eu daca se dau si de cand?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara... se mai beneficiază de 6 zile castig pentru detinuti? ... Mary.... Mary.... Bună seara... Se mai beneficiază de 6 zile castig pentru detinuti? Cineva mi a, spus ca nu ar mai fi posibil.. Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)
Tentativa de omor mihaela786 mihaela786 am un frate care este acuzat de tentativa de omor, impreuna cu un alt baiat au batut un barbat mai in varsta , respectivul baiat il acuza pe fratele meu ca ... (vezi toată discuția)
Cerere de liberare conditionata respinsa de instanta melinaR melinaR buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)