Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am contestat amenda din perioada de urgenta am primit ...

Buna ziua, am contestat amenda din perioada de urgenta am primit hotararea cu anularea amenzii si recuperarea banilor.Am depus actele cerute la DGLTI, dar pentru a mi restitui banii imi cer hotararea definitiva si irevocabilă.
Cum pot intre în posesia acestei hotărâri definitive și irevocabilă?
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 08:53, 5 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Asteptati sa treaca termenul pentru depunere apel.Daca nu s-a depus apel, abia atunci puteti merge la judecatorie, pentru legalizarea hotaririi dvs. ca fiind definitiva .

Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2020
latka, utilizator
Cred ca pot merge sa depun deoarece au trecut 60 zile(28.08.2020 data cand am primit hotararea)
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cautati-va dosarul pe portalul justitiei, ca sa vedeti daca nu s-a depus apel, apoi mergeti sa va legalizati hotarirea din prima instanta.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! am contestat o amenda rutiera, sentinta a fost in favoarea ... Ioana .c Ioana .c Salutare! Am contestat o amenda rutiera, sentinta a fost in favoarea mea. N am primit plicul cu instiintarea si deja aubtrecut 30 zile de la data aceea. Ma ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească permis Andrei Gabriel10 Andrei Gabriel10 Am pierdut un proces împotriva unui PV de contravenție pentru suspendare permis pe data de 08.02.2023 si au trecut cele 30 de zile in care pot face apel ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, mi a luat anul trecut permisul pe 60 de zile, am ... alexandrupowge alexandrupowge bună ziua, mi a luat anul trecut permisul pe 60 de zile, am făcut contestație și pe data de 12.12.2024 am primit pe portal just respinge plângerea, pe ... (vezi toată discuția)