avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Racordarea la reteaua electrica - firma CEZ - cablu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Racordarea la reteaua electrica - firma CEZ - cablu subteran, ...

Racordarea la reteaua electrica - firma CEZ - cablu subteran, coborat de pe stalp, cu subtraversare strada, pana la panou cu 2 contoare, rezemat de gardul meu, apoi subtraversare gard si continuare cabluri subteran pana la pozitiile vechi ale contoarelor. Deviz pe toata lucrarea din strada, solicitata plata de la client, cu mentiunea in contract ca proprietatea echipamentelor ramane a firmei CEZ!
Nu-mi suna corect! Mai ales ca pentru interior curte se va face alt deviz! Multumiri anticipate.

Alte discuții în legătură

Cablu electric si stalp pe proprietatea personala libra_oradea libra_oradea Detin un teren la tara. Una din laturile terenului a fost pana recent delimitata de strada printr-un gard viu, deci limita de proprietate nu era foarte ... (vezi toată discuția)
Drept de acces si servitute - electricitate - cez marci marci Buna ziua, Am construit o casa in 2009, la periferia orasului, si de atunci ne chinuim sa o bransam la electricitate. Abia in aprilie 2014 am obtinut avizul ... (vezi toată discuția)
Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)