avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara Societate împuterniceste avocat pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara Societate împuterniceste avocat pe teritoriul Turciei, ...

Buna seara
Societate împuterniceste avocat pe teritoriul Turciei, naționalitate turc, sa ne reprezinte intr un proces. Am făcut procura, va fi tradusa la birou traduceri autorizat de ambasada Turciei. Apoi prelegalizat la Ambasada, iar pasul final apostila la camera notarilor publici? E ok?
Mulțumesc
ILEANA BALA
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 09:11, 5 Noiembrie 2020
Depinde ce prevede legislayia turca pt.reprezentare.la noi e nevoie de delegație avocatiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plecare in turcia cu masina -leasing CRIS TIMISOARA CRIS TIMISOARA va rog sa-mi spuneti daca e nevoie ca imputernicirea data de firma de leasing pentru a pleca in afara tarii ( in cazul de fata in Turcia) trebuie tradusa si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ,am o intrebare???am nevoie de cazier din rimini e,pot sa fac o inputernicire la un notare???ciao procura mai multe limbi???e valabila in romania???dana italia Maschera Maschera As dori sa fac o procura pt Certicat de nastere in original Buletin de identitate Cazier juditiar.... Se poate face cu o singura procura din Italia???cu ... (vezi toată discuția)
Românca căsătorită in turcia ( sunt și cetățean turc) Soțul meu a murit in 2003 eu doresc sa fac o procura in care avocatul ma reprezintă la succesiune . Ce nu înțeleg eu este : Avocatul din Turcia și o ... (vezi toată discuția)