avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. M-am căsătorit acum 2 ani in Germania. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. M-am căsătorit acum 2 ani in Germania. Vara asta ...

Bună ziua. M-am căsătorit acum 2 ani in Germania. Vara asta am recunoscut căsătoria si in România dar atunci odată cu declararea casatoriei in România am dat niște declaratii privind bunurile dupa casatorie și bunurile le-am trecut comune . Întrebarea mea este : eu am o casa cu teren cumpărata cu bani mei proprii si un cont bancar cu o sumă de bani strânsă înainte de căsătorie, are el vreun drept asupra acestor bunuri din cauza declaratiei de bunuri comune ? El a început sa intre in datorii cu telefoane cu mașini luate in rate si mai multe prostii care eu nu sunt de acord, ce pot face eu ca sa nu fiu afectată pe viitor de datoriile lui ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:51, 12 Noiembrie 2020
Separație de patrimoniu.
Casa și terenul au fost cumpărate în timpul căsătoriei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract prenuptial? stoianflorian stoianflorian Buna ziua. In vara aceasta urmeaza sa ma casatoresc. Dupa cum evloueaza societatea in ziua de azi as vrea sa mi iau cateva masuri de precautie in ceea ce ... (vezi toată discuția)
Apartament prima casa înainte de căsătorie Netta Netta Apartament prima casa înainte de căsătorie. Am achiziționat în urma cu 5 ani un apartament cu programul prima casa, fiind necasatorita, și anul acesta ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren si construire casa Ynnutza Ynnutza Buna ziua, as dori un sfat intr-o situatie complicata. Am mostenit de la parintii mei un apartament pe care l-am vandut, iar cu banii respectivi doresc sa ... (vezi toată discuția)