avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De ce mi s-a calculat pensia cu coeficienteu 1.2 desi ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce mi s-a calculat pensia cu coeficienteu 1.2 desi eu am iesit ...

De ce mi s-a calculat pensia cu coeficienteu 1.2 desi eu am iesit la pensie anul acesta in iunie. e adevarat ca am indeplinit conditiile de pensionare anul trecut dar cererea mea ma depus-o in acest an .Care e coeficientul legal?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:21, 14 Noiembrie 2020
Mie mi se pare ceva normal
S-a utilizat indicele valabil la indeplinirea conditiilor de deschidere de drepturi la pensie de limita de varsta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punerea in plata a deciziei de pensionare la limita de varsta Viorel_Lucaciu Viorel_Lucaciu Am iesit la pensie anticipata partiala in 2012. Anul acesta din iulie am dreptul de trecere la pensie pentru limita de varsta. Am intrebat la casa de pensii si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, câte puncte aduc, in cazul pensiei la limita de vârstă, ... Cristian Stamate Cristian Stamate Buna ziua, Cite puncte aduc, in cazul pensiei la limita de virsta, stagiul militar intre octombrie 1978 si martie 1980 si facultatea de 5 ani absolvita cu ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie Cazacu Stefan Cazacu Stefan Buna ziua, Am iesit la pensie de limita de varsta in noiembrie 2019 (25 noiembrie 2019, data cand am depus dosarul de pensionare) si am continutat activitatea ... (vezi toată discuția)