avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Neintelegere privind vanzarea si returul unui produs
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Neintelegere privind vanzarea si returul unui produs

Buna ziua,
Acum cateva zile am pus un anunt pe olx privind vanzarea unui balansoar electric pentru copii. Am fost abordata de o doamna si ne-am inteles sa ii trimit coletul cu plata ramburs. I-am pus pe WhatsApp dovezile (filmulete in care se vede ca balansoarul functioneaza atat cu baterii dar si cu adaptor). Coletul a fost trimis cu toate obiectele iar apoi persoana care a primit coletul sustinea ca el nu functioneaza nici cu adaptor dar nici cu baterii, mi-a trimis chiar si un filmulet in care se vedea ca functioneaza partea cu muzica dar nu apasa corect butoanele (apasa butonul de oprire si nu cel de viteze pentru a porni miscarea balansoarului). Am acceptat sa il iau inapoi, am platit inclusiv transportul dar cand am desfacut coletul am observat ca mi-au trimis adaptorul taiat. I-am trimis filmuletul in care se vede ca el functioneaza cu baterii dar nu am avut dovezi ca el functiona cu adaptor intrucat este taiat. Am intrebat de ce a facut asta ca eu nu le-am trimis asa si m-a amenintat ca face plangere la politie si m-a sunat si sotul acesteia sa ma injure la telefon. Intrebarea mea este dce plangere pot face ei daca eu am acceptat inapoi coletul si nu am amenintat pe mine (ei m-au amenintat si injurat)
Ultima modificare: Luni, 16 Noiembrie 2020
cristina_24, utilizator

Alte discuții în legătură

Am fost acuzat, pe nedrept, de înșelătorie pe olx, iar acum sunt amenințat și înjurat la telefon. ce trebuie să fac? AndreiCristianRRR AndreiCristianRRR Salutare, am 16 ani si am fost acuzat de inselatorie pe olx. Acum ceva timp in urma (nu a trecut mai mult de o luna) am pus un anunt cum ca vand un MicroSD ... (vezi toată discuția)
Vanzare pe olx Ronnin75 Ronnin75 Buna seara Am vandut un ceas de aur de colecție de peste 70 de ani si l-am trims prin serviciul OLX de curierat Cargus cu optiunea \"verificare colet\". ... (vezi toată discuția)
Salut! am vandut o pereche de adidasi prin olx. am pus coletul ... albertc8903 albertc8903 Salut! Am vandut o pereche de adidasi prin Olx. Am pus coletul cu verificare si am trimis in colet adidasii de care am vorbit cu baitul, cei care erau in anunt ... (vezi toată discuția)