avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 241 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consum droguri și deținere în termen de probațiune
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consum droguri și deținere în termen de probațiune

Buna ziua, am avut o condamnare cu pedeapsa de 11 luni cu suspendare și în acel termen la un control la AFTERHILLS s-a declarat despre mine că aș deține o cantitatea imensă de droguri, am fost oprit în trafic, percheziționat personal și la domiciliu. S-a găsit asupra mea 0.05g de ketamina, la domiciliu un sfert de pastilă MDMA (0
1g) și 7 somnifere ce nu erau ale mele, care ulterior a venit persoana în cauza și a recunoscut în fața instanței că îi aparțin. Am fost judecat și am primit pe lângă pedeapsa de 11 luni ce a fost revocată suspendarea încă 4 luni otal de 15 luni. Pot spune că am ajutat instanta de a închide un traficant de droguri. Acum am făcut apel, credeți că mai vreo șansă la libertate? Cât de mult contează avocatul în apel? Mai am drept la amendă penală? Mai pot face ceva?

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsa se poate primi pt deținere droguri? Nycky90 Nycky90 Buna seara! Ce pedeapsa se poate primi pt deținere de droguri(1g ecstasy)? Dosarul este deschis de mult însă persoana in cauza nu a-a prezentat pana acum la ... (vezi toată discuția)
Noul cod penal-trafic de droguri de mare risc ioana2010maria ioana2010maria In anul 2010 un prieten a fost condamnat la 10 luni cu suspendare pentru trafic de droguri de risc. Apoi in anul 2011 a fost arestat pentru acuzatia de trafic ... (vezi toată discuția)
Consum de droguri de mare risc, cum trebuie sa procedez? doruvictor doruvictor Am fost prins in cadrul unui festival de muzica de langa orasul X cu o mica cantitate de cannabis (sub jumatate de gram), in timp ce imi faceam o tigara cu ea. ... (vezi toată discuția)