avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Delegarea personalului medical in alta specialitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Delegarea personalului medical in alta specialitate

Buna ziua.
Din pacate voi adresa o intrebare in mare acord cu timpurile...
Lucrez ca medic intr-un spital de stat, iar angajatorul doreste delegarea mea si, prin rotatie si a altor colegi intr-o alta sectie clinica unde presupune sa desfasuram activitati care apartin altei specialitati. De mentionat ca in acea sectie personalul este suficient pentru volumul de munca, ioar in sectia in care imi desfasor actualmente activitatea volumul de munca este mai mare (logica acestei actiuni imi scapa). Din cate stim, atat legea cat si asigurarea de malpraxis se refera la SPECIALITATEA IN CARE AM FOST CONFIRMATI PRIN ORDIN DE MINISTRU. Asadar, nu cred ca suntem protejati in caz de malpraxis. Intrebarea mea este daca aceasta actiune a angajatorului este legala sau nu. Deasemenea mentionez ca delegarea vine si cu o micsorare a veniturilor.

Alte discuții în legătură

Intrebare domeniu medical un medic poate avea un contract cu ... Anca.anca11 Anca.anca11 Intrebare domeniu medical Un medic poate avea un contract cu norma intreaga in spital, pe spitalizare - sectie (6 ore/zi si o garda obligatorie 18 ore) si ... (vezi toată discuția)
Se acorda spor de 15% medicilor rezidenti care efectueaza practica in spitale clinice? FELICSMED FELICSMED Circula un zvon printre rezidenti ca angajatii spitalelor clinice ar beneficia de un spor suplimentar de 15%, tocmai pentru ca spitalul respectiv este ... (vezi toată discuția)
Micsorare salariu AngelaSimina AngelaSimina Buna Ziua. Lucrez intr-o firma care are sedii in mai multe tari. Presedintele firmei a luat decizia ca toti salariatii sa piarda x % din salariu datorita ... (vezi toată discuția)