avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua!Va mai deranjez cu o intrebare.Incepand de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua!Va mai deranjez cu o intrebare.Incepand de maine voi ...

Buna ziua!Va mai deranjez cu o intrebare.Incepand de maine voi intra in somaj tehnic!Mai primesc stimulentul pe perioada somajului tehnic??Sau mai am o posibilitate mai am fetita de 8 ani care lucreaza online, este mai bine sa mi iau zile libere pentru supravegherea copilului??Important este sa nu pierd stimulentul!Astept raspuns va rog in ambele cazuri!Multumesc

Alte discuții în legătură

Angajatorul refuza legea 19/2020 gabrielle_24 gabrielle_24 Bună ziua, Ma aflu in urmatoarea situație: am inaintat ieri catre angajator cererea de acordare a zilelor libere pentru parinti, conform legii nr.19/2020 ... (vezi toată discuția)
Actele pentru supliment și revenire la muncă după creștere copil MoraruV MoraruV Am fost în condeciul pentru creștere copil până la 2 ani. Am depus cererea pe 20.03.2020 pentru revenire la muncă. Copilul face 2 ani pe 9 iulie. Eu ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie se mai primeste in somaj tehnic?? cameliadaj cameliadaj Buna ziua, Ma intereseaza daca se mai primeste stimulentul de insertie in perioada de somaj tehnic, pentru perioada de iarna - 4 luni, toti angajatii vor ... (vezi toată discuția)