avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1165 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In cazul in care tatal meu a cumparat inainte de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In cazul in care tatal meu a cumparat inainte de casatorie un ...

In cazul in care tatal meu a cumparat inainte de casatorie un apartament si intre timp a decedat, nevasta lui actuala necontribuind cu nimic, are vreun drept la succesiune? Tin sa precizez ca au mai facut un copil impreuna, copilul fiind minor. Multumesc
Cel mai recent răspuns: r0bbyr , utilizator 10:57, 19 Noiembrie 2020
Da, sotia supravietuitoare culege un sfert din mostenire, restul se imparte in mod egal intre descendenti!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune AriaAlexandra AriaAlexandra Prietenului meu i-a murit tatal pe 20 noiembrie anul trecut. Nu a lasat niciun testament si nici nu a apucat sa treaca casa pe numele lui. Ca mostenitori este ... (vezi toată discuția)
Mostenire Vlad2013 Vlad2013 Buna seara , As dori sa va consult intr-o problema,legata de succesiune. A decedat tatal. Acesta a primit,printr-un contract de vanzare-cumparare , ... (vezi toată discuția)
Casa parintilor Ghinda02 Ghinda02 Daca apartamentul in care locuiesc este al parintilor mei, luat dupa Revolutie, pe numele amandorura voi mostenii vreun procentaj dupa moartea unuia din ... (vezi toată discuția)