avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intr-un bloc , pe unul dintre tronsoane, folosirea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intr-un bloc , pe unul dintre tronsoane, folosirea instalatiilor ...

Intr-un bloc , pe unul dintre tronsoane, folosirea instalatiilor sanitare de la baie produce mult zgomot. Administratia refuza sa se implice in solutionarea situatie, iar unii vecini refuza sa isi scimbe obiceiurile de a se imbaia noaptea ( de regula orel 01 :00 - 03 :00 ) deranjand pe toti cei ce locuiesc sub nivelul etajului lor. Cui trebuie sa ne adresam pentru a reolva problema ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:21, 24 Noiembrie 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti adresa doar bunului simt, din pacate. Blocurile vechi sunt prost izolate/ antifonate intre etaje, prin constructie. Costurile de remediere pot fi foarte mari, iar disconfortul creat este greu de cuantificat.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
mie nu mi se pare lipsa de bun simt ca isi face vecinul baie noaptea, isi face cand vine de unde vine, nu e ca si cum pune muzica noapte, se spala...asta e traiul la bloc, la comun, cu instalatie comuna.
Cumparati-va dopuri de urechi, veti simti diferenta.
eu nu am afirmat ca cineva nu are bun-simt ! Am intrebat care ar fi solutia ? Cine face o expertiza a nivelului de gomot ? Unde sa ne adresam ? Daca in urma expertizei se poate impune schimbarea instalatie ? Atata tot !
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este problema care tine de respectarea normelor de convietuire in comun si respectarea programului de liniste
In conditiile in care locatarii sunt reticenti a respecta normele in vigoare exista 2 variante fie asiguratul izolatiei fonice individuale fie mutatul in alt imobil
scuze, faceam referire la aceasta afirmatie.
Va puteti adresa doar bunului simt, din pacate


Adresati cerere scrisa catre presedinte si apoi, solutia e numai instanta pe obligatia de a face.
expertizele se fac in cadrul unui proces.

Alte discuții în legătură

Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, ... lidia0001 lidia0001 Faptul ca fac dus seara si se aud tevile de apa in peretele vecinului, unde are dormitor, poate fi considerat deranjarea linistii ? Pot primi amenda pentru ca ... (vezi toată discuția)
Dus la 23:00 cdina2001 cdina2001 Buna ziua, vecinul de sub mine se plange ca dupa orele 22 fac dus, trag apa la WC, spal vase. Avand in vedere ca ajung acasa de la munca la 21:30 -22:00, nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am urmarit topicul forumului, insa nu am gasit lamuriri ... Cosminfg2796 Cosminfg2796 Buna ziua! Am urmarit topicul forumului, insa nu am gasit lamuriri in speta mea. Am achizitionat un apartament intr-un bloc,constructie noua si ... (vezi toată discuția)