Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Recalificările fiscale - riscuri pentru companii. Lectori: EY România. Marți, 19 Octombrie, ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Intr-un bloc , pe unul dintre tronsoane, folosirea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Intr-un bloc , pe unul dintre tronsoane, folosirea instalatiilor ...

Intr-un bloc , pe unul dintre tronsoane, folosirea instalatiilor sanitare de la baie produce mult zgomot. Administratia refuza sa se implice in solutionarea situatie, iar unii vecini refuza sa isi scimbe obiceiurile de a se imbaia noaptea ( de regula orel 01 :00 - 03 :00 ) deranjand pe toti cei ce locuiesc sub nivelul etajului lor. Cui trebuie sa ne adresam pentru a reolva problema ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:21, 24 Noiembrie 2020
Solutia nu este schimbarea tevilor ci izolarea tevilor vechi sau a altora noi, schimbate (daca este cazul) plus antifonarea constructiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dus la 23:00 cdina2001 cdina2001 Buna ziua, vecinul de sub mine se plange ca dupa orele 22 fac dus, trag apa la WC, spal vase. Avand in vedere ca ajung acasa de la munca la 21:30 -22:00, nu am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am urmarit topicul forumului, insa nu am gasit lamuriri ... Cosminfg2796 Cosminfg2796 Buna ziua! Am urmarit topicul forumului, insa nu am gasit lamuriri in speta mea. Am achizitionat un apartament intr-un bloc,constructie noua si ... (vezi toată discuția)
Problema zgomot sala de sport parter/demisol RalucaElena20 RalucaElena20 Buna ziua, As dori sa va cer parerea legata de problema pe care o avem cu zgomotul produs de o sala de sport aflata la demisolul blocului. Imobilul se afla ... (vezi toată discuția)