avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ce se intampla daca un elev refuza sa parrticipe la ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ce se intampla daca un elev refuza sa parrticipe la orele online? ...

Ce se intampla daca un elev refuza sa participe la orele online? Ce sanctiuni se prevede in lege?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2020
T-cTc-T, utilizator
Cel mai recent răspuns: T-cTc-T , utilizator 16:30, 25 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Primește absent nemotivat. De ce nu vrea să participe la orele online și în ce relație sunteți dumneavoastră cu elevul? Sunteți profesor sau părinte? :-)
sunt parinte, copilul figureaza ca sta la mine in acte dar locuieste la tată, eu sunt divortata de tatal lui si recasatorita cu altcineva
Ultima modificare: Miercuri, 25 Noiembrie 2020
T-cTc-T, utilizator
tatal e la muncă toata ziua iar copilul este lasat de capul lui
Am înțeles. Părinții copilului au obligația de a asigura participarea acestuia la orele de curs, sub sancțiunea absențelor nemotivate. Va trebui găsită o soluție astfel încât copilul să fie supravegheat și să participe efectiv la orele de curs.
Legal ce s-ar putea intampla daca tatal nu reuseste sa gasesca o solutie ca copilul, şcolar fiind, sa fie supravegheat ca sa partcipe la orele online? Tinând cont ca locuieste la tată si in acte figurează ca sta la mine in situatia actuala as putea fi sanctionata in vreun fel de lege?
Cum as putea sa-l oblig legal pe tatal sa inceapa demersurile pt modificarea masurilor privind restabilirea domiciliului copilului minor (10 ani) legal de la mine la tatal pentru ca situatia asta dureaza cam de un an de cand am fost de acord sa locuiasca cu el?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Părinții divorțați locuiesc în casa primită de minor ca donație de la bunicii paterni. are dreptul mama să-și aducă noul soț în această casă? gheocont gheocont Suntem divortati de 2 ani cu minor de 13 ani cu domiciliul la mama. Casa in care a ramas sa locuiasca este o donatie de la bunicii paterni pentru ... (vezi toată discuția)
Absenta nemotivata la scoala BobiX BobiX buna ziua, sunt parintele unui elev in clasa I. la sfarsitul lui decembrie am fost rugat de dna invatatoare sa aduc motivare pt absenta copilului de la ora ... (vezi toată discuția)
Modificare custodie copil notme notme buna seara, ma numesc Loredana si am urmatoarea problema: am divortat in anul 2007, am renuntat la custodia fiului meu in favoarea tatalui pt a evita circul ... (vezi toată discuția)