avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Doresc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Doresc sa angajez ...

Buna ziua.
Ma confrunt cu urmatoarea situatie:
Doresc sa angajez o persoana cu studii generale (11 clase) insa nu gasesc in COR o functie potrivita, care sa se preteze in domeniul cercetarii de piata in mediul online, acolo unde toate functiile necesita macar un nivel mediu de studii.
Persoana in cauza a facut un stagiu de ucenicie de 3 ani de zile in Franta, in domeniul judiciar, as putea lua in considerare acest stagiu ca o treapta superioara de invatamant, ca sa o pot incadra pe o functie pentru studii medii?

Multumesc pentru raspunsuri.

O zi buna.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 2 Decembrie 2020
Pe ce functie doriti s-o angajati?
Buna seara.
Agent servicii client sau Operator calculator.

Multumesc.
In opinia mea, il puteti angaja si apoi sa-l trimiteti la un curs de formare profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe ce functie se pot angaja elevii de 16-18 ani in domeniul publicitate Tatiana P. Tatiana P. Buna seara, va rog sa ma luminati in urmatoarea situatie. Ne confruntam cu o problema datorita faptului ca domeniul publicitar a fost scos anul acesta de la ... (vezi toată discuția)
Incadrare Daliborka Daliborka Buna ziua o persoana care a absolvit scoala profesionala( tinichigiu auto ), poate fi incadrata pe o functie cu studii medii, ca si tehnician echipamente de ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)