avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara. Am facut reclamatie pt abuz de incredere ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara. Am facut reclamatie pt abuz de incredere in ceea ...

Bună seara. Am facut reclamatie pt abuz de incredere in ceea ce privește imprumut de o suma de bani de 9000 lei.. Care s procedurile in continoare?
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 14:42, 20 Decembrie 2020
In continuare se vor face cercetari si cel mai probabil se va clasa dosarul penal. Apoi, dvs veti merge la instanta civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am împrumutat o sumă de bani unui fost coleg care mă tot amână cu restituirea. ce e de făcut? inginerie inginerie Buna, va rog sa ma ajutati cumva, anul trecut am oferit 400 de lei imprumut unui coleg de munca din care mi-a restituit 200 de lei dupa o saptamana doua iar in ... (vezi toată discuția)
Recuperare unei sume de bani imprumutata unei terte persoane lacrimidedor lacrimidedor Am imprumutat unei persoane o suma de bani acum un an, pe baza unei chitante de mana.Pesoana respectiva nu mai binevoieste sa-mi inapoieze acesi bani sub ... (vezi toată discuția)
Abuz de incredere dragomirdana dragomirdana Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta, intrucat nu stiu cum sa procedez. In luna iulie anul trecut am facut imprumut pe numele meu ... (vezi toată discuția)