avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... În anul 2016 am câştigat în instanţă dreptul de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

În anul 2016 am câştigat în instanţă dreptul de a mi se ...

În anul 2016 am câştigat în instanţă dreptul de a mi se restitui taxa auto "cu dobânzile şi penalităţile legale" în vigoare la acea dată. Mi s-a restituit taxa, dar cu o dobândă mult mai mică decât trebuia, Ştiu asta pentru căm cu doar câteva luni înainte, am plătit eu dobânzi şi penalităţi la 140 de lei datoraţi statului şi am dat peste 300 de lei. Practic, suma se cam dubla la 14-15 luni. Unde găsesc modul de calcul a dobânzilor şi penalităţilor valabil în ianuarie 2016? Sau, poate îmi spune cineva, pentru că mi se pare că ANAF a şters orice referinţă!

Alte discuții în legătură

Cum pot afla mod de calcul dobanda taxa auto salajanradu salajanradu Buna ziua ! Cum pot afla cum a calculat ANAF dobanda pe care trebuie sa o primesc, aferentă taxei auto? Am plătit în anul 2012 7700 lei. Am castigat in ... (vezi toată discuția)
Calcul dobanda legala Conform prevederilor art. 43 C. com. + OG 9/2000 pentru sumele neachitate creditorul este indreptatit sa calculeze dobanda legala (in situatia in care nu are o ... (vezi toată discuția)
Taxă de poluare Rill Gabriel Rill Gabriel Azi am primit în cont suma de 1404 lei echivalentul la 293 €reprezentând restituirea taxei de poluare auto din octombrie 2008 dar surpriza eu în octombrie ... (vezi toată discuția)