avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... administratorul bloc decedat- moștenitori ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

administratorul bloc decedat- moștenitori răspunzători?

Buna ziua, administratorul blocului a decedat. Era angajat ca întreprindere individuală. Par să fie multe lipsuri. Pot moștenitorii să fie trasi la raspundere si dati in judecata pentru recuperarea pagubelor ?
Cel mai recent răspuns: The gordie , utilizator 20:21, 4 Decembrie 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În condițiile în care nu ați demarat un proces civil împotriva administratorului în timpul vieții sale, consider că nu îi puteți chema pe moștenitorii săi acum, după deces.

Dacă ați fi deschis procesul cât timp trăia, după decesul său, ați fi avut posibilitatea să îi introduceți în cauză pe moștenitorii administratorului, pentru continuarea procesului.
Chiar nu se poate face nimic având in vedere ca decedatul are un apartament care poate fi vândut sa acopere daunele ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ca sa se vândă apartamentul.trebuie că o instanța de judecată să constate că defunctul datora banii respectivi asociației de proprietari.In situatia respectivă moștenitorii ar fi preluat nu numai activul succesoral cat si posibil . adica datoriile defunctului. Se pare ca defunctul a reușit să scape cu basma curata de justitia pamanteana.
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc mult pentru răspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am primit recent (3 luni), de la patrimoniul local, ... woblx woblx Buna ziua. Am primit recent (3 luni), de la patrimoniul local, hartie cum ca tatal meu are o datorie reprezentand chiria spatiului unde isi desfasura ... (vezi toată discuția)
Deces in conducerea societati belacsaba belacsaba Ce se intampla cu societatea daca un administrator singur actionar la o societate a murit. (vezi toată discuția)
Va intreb respectuos daca eu trebuie sa platesc urmasilor decedatului ( copiilor decedatului ) suma de bani pe care eram obligat s-o platesc celui decedat prin sentinta sus-mentionata? neculai80 neculai80 Domnule/Doamna Avocat. Ma numesc Neculai, am 80 ani. Am o sentinta judecatoreasca definitia si irevocabila (ramasa definitiva si irevocabilain urma judecarii ... (vezi toată discuția)