avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Pe un eren de 178 m patrati , cu o deschidere de 13 m ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Pe un eren de 178 m patrati , cu o deschidere de 13 m stradal, ...

Pe un eren de 178 m patrati , cu o deschidere de 13 m stradal, cu o casa lipita de un vecin, in spate, ce pot face daca vecinul nu imi da acordul sa extind(inaltare un etaj) , modernizez, consolidez> casa de care vreau sa ma lipesc are 2 etaje.
Cel mai recent răspuns: Stoean Lavinia-Cătălina , Avocat 09:13, 4 Decembrie 2020
În condițiile în care refuzul vecinului este unul nejustificat și abuziv, opinez că v-ați putea adresa instanței de judecată pentru a pronunța o hotărâre care să suplinească acordul vecinului.

Desigur, asta este doar opinia mea, și ideal ar fi să vedem ce mai spun și alți colegi ai mei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O mare dilema daniela.ilea daniela.ilea Daca ma poate ajuta cineva ,detin o casa batraneasca cu un front stradal de 7 m dar in spate se lateste curtea ajungand la 13 m ,doresc sa construiesc o casa ... (vezi toată discuția)
Suprafata minima teren creatza_70 creatza_70 Am vazut care sunt suprafetele minime necesare unui teren construibil, conform Regulamentului general de urbanism. Intrebarea mea este: Daca gasesc o casa ... (vezi toată discuția)
Retragere acord Diana Daisy Diana Daisy Bună. Vecinul si-a ridicat 1 etaj la casa. , si sa lipit de a mea...Mă rugat sa îi dau prin notariat acordul pentru nu a pierde proiectul. I lam dat. Dar ... (vezi toată discuția)