avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua,am o casa in care tatal meu a avut uzufruct ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua,am o casa in care tatal meu a avut uzufruct viager ...

Buna ziua,am o casa in care tatal meu a avut uzufruct viager eu sunt singurul proprietar. Acum tatal meu a decedat. Intrebarea mea este...Fratele meu are dreptul la pretentii la casa mea? Multumesc pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: Stoean Lavinia-Cătălina , Avocat 09:10, 4 Decembrie 2020
Cum ați dobândit calitatea de proprietar? Dacă ați devenit proprietar prin vânzare-cumpărare, fratele dvs. nu are drepturi asupra acestei case.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiuni pentru casa Monica21 Monica21 Parintii tatalui meu au divortat si casa in care locuiau s-a partajat in 2 adrese diferite, un fel de duplex..fie casa 1 si casa 2..Casa 1 a ramas pe numele ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare cu uzufrut viager nedelcu81 nedelcu81 Buna ziua,am si eu o intrebare ,soacra mea intetioneaza sa-i treaca apartamentul sotului meu cu contr.vanz-cump cu uzufrut viager ,sotul meu mai are un frate ... (vezi toată discuția)
Cum poti deveni din coproprietar proprietar unic? vida vida Bună Ziua! Suntem 3 frati. Terenul intravilan (cu casa de locuit ) a fost dezmembrat pe lungime în două părți egale: - O parte ( curte și ... (vezi toată discuția)