avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de comisionare pt salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de comisionare pt salariat

Un salariat angajat cu contract de munca, poate avea si un contract de comision in aceeasi firma? Este vorba de postul de dispecer la o firma de transport, care la angajare a negociat un salariu de baza+comision din profitul adus firmei. Comisionul este diferit de la luna la luna, si poate ajunge si la 1000 euro. Cum ii pot plati legal acest comision, dispecerului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:18, 6 Decembrie 2020
In baza c.i.m. se poate achita .....se va mentiona salariul + comision
Stiti cumva daca la acest comision se platesc aceleasi impozite ca si la salariu?
Da, se retin aceleasi contributii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare contract de munca extern fases fases Bunaziua, as dori sa va expun cazul meu si sa va intreb daca la mijloc este o nedreptate. In urma cu 6 luni am fost chemat la un interviu de compania X (nu ... (vezi toată discuția)
Micsorarea salariului negociat dupa instiintare stare de graviditate cris_alex cris_alex Buna ziua, As dori sa stiu daca legal angajatorul are dreptul sa-mi micsoreze salariul negociat la inceputul angajarii, dupa ce am anuntat ca sunt ... (vezi toată discuția)
Buna seara, lucrez ca si curier la bolt, eu fiind student, si ... balatalurcis balatalurcis Buna seara, lucrez ca si curier la Bolt,eu fiind student, si ca taxe platesc doar 50 de lei contractul de munca si comisionul firmei partnere.Dar ce nu inteleg ... (vezi toată discuția)