avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde pot gasi un model de cerere de chemare in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde pot gasi un model de cerere de chemare in judecata pentru ...

Unde pot gasi un model de cerere de chemare in judecata pentru o iesire din indiviziune teren agricol mostenit?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 22:15, 6 Decembrie 2020
Puteti cauta pe net dar ca sa nu aveti cine știe ce probleme la judecata ar fi bine sa fie redactata de avocat fara a fi obligat sa platiti si reprezentarea la.proces.
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
De la firma de avocatură pe care o căutați.in mesajele anterioare vad ati ajuns la modele.Modelele se pretează la o amendă de ratb pt contestație pt o acțiune mai complexa nu sunt recomandate ,,modelele,,de pe net nu sunt actualizate cu legislația în vigoare sau sunt eronate.O sa aveti surpriză că acțiunea să vă fie anulată în procedură de regularizare dar astea sunt riscurile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut model chemare in judecata pentru iesire din indiviziune ... pvstefanes pvstefanes caut model chemare in judecata pentru iesire din indiviziune teren agricol (vezi toată discuția)
Chemare in judecata banca GuGeorge GuGeorge Buna ziua. Acum cativa ani a decedat tatal meu. Familiari nu au dorit sa imi dea certificatul de deces si imi ziceau sa aman procedura succesorala. Dupa ce am ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune ... pvstefanes pvstefanes Caut ajutor pentru o problema legata de iesire din indiviziune teren agricol cu 5 mostenitori, dintre care 2 nu vor sa raspunda in nici un fel solicitarii de a ... (vezi toată discuția)