avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua ! Doresc sa intreb pe cineva care cunoaste . ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua ! Doresc sa intreb pe cineva care cunoaste . Lucrez ...

Buna ziua ! Doresc sa intreb pe cineva care cunoaste . Lucrez la privat ca asistent medical cu jumatate de norma cu un salariu și brut și de bază ( nu mai lucrez in alta parte) de 1450. Intrebarea mea este : ca și cotizatie pentru Oammr ,cei 1 %/ luna , 12%pe an ,din salariu de bază, cat trebuie eu sa achit ?!? Intreb pentru că mi s.a spus că trebuie să achit 12% din salariu minim pe economie , chiar dacă eu am jumatate de norma si am salariu de bază ( cu document de la Revisal) de 1450 lei. Si daca cei de la Oammr au dreptate, am rugămintea sa-mi expuneti textul de lege, Multumesc anticipat pentru toate răspunsurile primite.
Ultima modificare: Luni, 7 Decembrie 2020
reli_relly, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:15, 7 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cotizația de membru în cuantum de 1% din valoarea salariului de bază, dar nu mai puțin de 1% din valoarea salariului minim brut pe economie, indiferent de durata timpului de muncă (normă întreagă sau fracțiune de normă).
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cotizatia oammr frezia30 frezia30 Buna seara! Sunt asistenta medicala intr-o scoala din invatamantul special.Sunt membra de sindicat la invatamant si de asemenea trebuie sa platesc obligatoriu ... (vezi toată discuția)
Revisal crmnradu crmnradu Buna seara! Cum inregistrez in REVISAL salariul de 1450 lei, suma in care este inclus si sporul de vechime de 25%? Daca la rubrica sporuri (respectiv sporul ... (vezi toată discuția)
Spor vechime in munca elenasuch elenasuch buna ziua am rugamintea de a ma lamuri daca eu lucrez intr o fundatie dar ca punct de lucru intr o institutie bugetara ( salariul ami este platit de la ... (vezi toată discuția)