avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, Am dat aproape toti banii unei persoane ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, Am dat aproape toti banii unei persoane care mi-a ...

Buna ziua,
Am dat aproape toti banii unei persoane care mi-a castigat increderea si mi-a promis ca face 5 proiecte in curte, a inceput doua fara sa le si termine doar ca sa spuna ca acum intarzie si ca nu ma inseala, in schimb ma duce cu vorba, minte mereu ca face, dar nu mai face nimic, mi-a promis ca lucrarile vor fi gata in doua saptamani, iar acum s-au facut doua luni.In schimb stiu ca el lucreaza la alte lucrari.Mentionez ca i-am virat banii prin Revolut pe pesroana fizica, iar el desi are firma nu mi-a dat nici factura, nici contract nimic, deci la OPC nu pot merge.Unde e cel mai bine sa ma adresez, e limpede ca el face si evaziune si incaseaza bani la negru.
Multumesc pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:53, 11 Decembrie 2020
Mergeți în instanță.
Buna ziua,
Multumesc de raspuns, aveti idee cat ar dura si care ar fi pasii?
Puteti incerca si o plângere penala.
Va dura mult si asa dar poate va restituie banii.
Orice veti face va dura.
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum ar trebui sa procedez atunci cand persoanele care angajate pentru renovarea apartamentului pleaca dupa ce au primit o suma importanta din bani Hotopilams Hotopilams Buna seara, Am cumparat un apartament acum 5 luni si a trebuit sa angajez un meserias pentru a-l renova, dar acesta dupa ce a primit o parte mai mare de ... (vezi toată discuția)
Inselatorie sally_daisy sally_daisy Buna dimineata tuturor, As dori un sfat in ceea ce priveste o situatie cu care ma confrunt si refuz sa cred ca nu exista o rezolvare. Cu doua saptamani in ... (vezi toată discuția)
Inselaciune mihai900 mihai900 In anul 2010 am ajuns la o intelegere verbala cu X pt. a-mi executa mai multe geamuri si usi din material termopan. Dupa inceperea lucrarii am fost rugat de X ... (vezi toată discuția)