avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... am 16 ani impliniti si am o relatie cu un baiat de 18. ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

am 16 ani impliniti si am o relatie cu un baiat de 18. si parinti ...

am 16 ani impliniti si am o relatie cu un baiat de 18. si parinti nu stiu de el si as vrea de buna vointa sa ma mut cu el daca ar venii politia si as da o declaratie ca maica mea nu ma suporta ma face in toate felurile ma si bate din orice si mai multe ceea ce e adevarat si eu îl iubesc pe baiatu asta as putea ramane cu el .
Am vazut ceva din 2011 ca o doamnă avocat a spus ca se poate sa dam o declaratie ca am venit de buna voie si nu mai are ce sa ne faca nici pe el sa il bage la puscarie si nici pe mine sa ma ia
Ultima modificare: Duminică, 13 Decembrie 2020
Ana...17, utilizator
Bună seara,

Puteți sa solicitați instantei de judecata sa va acorde capacitate de exercițiu anticipata dacă dovediți existenta unor motive temeinice. De asemenea, capacitatea de exercițiu anticipata se poate obține și dacă va căsătoriți. Însă, în aceasta situație, consimțământul părinților trebuie suplinit de către instanta de tutela.

Cu stimă,
Avocat Popa Andra-Ingrid

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatii personale consensuale andreeagheorghe@gmail.com andreeagheorghe@gmail.com Eu sunt un major care la randul meu ma iubesc cu o fata de 16 ani. (Precizez ca se intampla totul cu consimtamant) Fata cu care ma iubesc locuieste intr.un ... (vezi toată discuția)
Relatie cu o minora DANIEL2804 DANIEL2804 Aș dori să îmi raspunda si mie un avocat dacă se poate la câteva întrebări. O fata de 16 ani are o relație cu un băiat de 25 de ani si vor sa se mute ... (vezi toată discuția)
Vă rog mult putin ajutor. Mija Adela 7 Mija Adela 7 Bună. Bunicii mei decedati au un teren agricol, unchiul meu la dat la cineva doar cu titlu de proprietate si nu stiu daca sa facut ceva in scris. Primaria ... (vezi toată discuția)