Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Angajata ca asistent personal, pot beneficia de CCC?

Buna am o intrebare sunt angajata ca asiatent personal al socrului meu care face dializa .Sunt insarcinata in 3 luni ,dupa ce nasc pot intra in concediu pentru cresterea copilului? Ce demersuri ar trebuie facute,trebuie sa angajeze pe altcineva din familie in locul meu ?-Va multumesc frumos !
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Indemnizație copil (ccc) Mazilu_catalina Mazilu_catalina Buna ziua, as vrea sa știu despre aceasta indemnizație ... Sotul meu ar vrea sa intre in prenatal si nu prea stim cum.. Eu voi naște in mai putin de 6 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt mame teglaslevente teglaslevente Buna ziua ! La locul meu de munca s-au facut disponibilizari si din nefericire si eu am ramas fara loc de munca dar cu somaj. Vreau sa va intreb daca raman ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru al doilea copil dutcaandrea dutcaandrea Buna ziua as dori daca se poate raspuns la o intrebare din data de 23 mai 2015 sant in concediu de maternitate pe perioada de 2 ani cu toate formele legale ... (vezi toată discuția)