MIHAI GRIGORE a scris:
Nu va ajuta cu absolut nimic daca tatal dvs ar avea probleme psihice! Nu ar face decat sa ingreuneze un eventual proces de divort al mamei de tata!
Mama dvs are dreptul la plata a jumatate din ratele achitate pentru acel apartament in timpul casatoriei!Apartamentul ii va ramane tatalui dar instanta il va obliga la plata acelei sume de bani!
Referitor la expresia "a intrat in anul mortii" , cred ca ar trebui sa reformulati!B-) Din simplul motiv ca suna morbid! Chiar si cu amanta , tot tatal dvs ramane si aceasta calitate nu i se poate lua!
Succes!
Apreciez raspunsul dumneavoastra, insa daca ati fi in locul meu ati gandi la fel ca mine. In afara faptului ca ii port numele nu ma leaga absolut nimic in momentul de fata. Nu sunt o arivista si nu caut sa ma capatuiesc cu o casa. Dar, pentru ca bunica din partea mamei si-a vandut casa ca sa salveze casa noastra pe care tatal meu a avut grija sa o ipotecheze acum cativa ani, ii sunt datoare si nu pot sa o arunc intr-un azil; trebuie sa stea intr-o casa. Acest lucru nu inseamna ca inchiriez o casa ca bunica-mea sa-si traiasca batranetea. Ea va continua sa locuiasca cu orice pret in casa pe care a salvat-o. Si-a vandut munca de-o viata ca sa vina la noi unde de 15 ani indura si ea destul.
Va doresc un an nou, 2010 cu liniste si bucurii!