Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Nu va ajuta cu absolut nimic daca tatal dvs ar avea probleme psihice! Nu ar face decat sa ingreuneze un eventual proces de divort al mamei de tata!
Mama dvs are dreptul la plata a jumatate din ratele achitate pentru acel apartament in timpul casatoriei!Apartamentul ii va ramane tatalui dar instanta il va obliga la plata acelei sume de bani!
Referitor la expresia "a intrat in anul mortii" , cred ca ar trebui sa reformulati!B-) Din simplul motiv ca suna morbid! Chiar si cu amanta , tot tatal dvs ramane si aceasta calitate nu i se poate lua!
Succes!
Daca doriti "cu orice pret " ca bunica dvs sa continue sa locuiasca in acea casa proprietatea tatalui , atunci singura cale este sa nu divorteze mama dvs de el!B-)
Si nu aveti de unde sa stiti cum gandesc sau cum as gandi eu in locul dvs! Daca tot ati adus vorba , va spun eu care este principiul dupa care ma ghidez: nu poti tine pe cineva langa tine cu forta! Daca nu mai exista sentimente, atunci fiecare sa mearga pe drumul lui!B-)