Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

CRISTIvarga 
	    	Utilizator

CRISTIvarga 
	    	Utilizator	    

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat

MARTA SIMONA PETRE 
	    	Avocat	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 George 1234567890	                   

Buna ziua. Dacă mama a plecat cu copilul (în vârstă de 7 ani) sa locuiască la presupusul amant care și acesta are la randul său doi copii, eu ca tată ... (vezi toată discuția)
	                    George 1234567890	                   

Buna ziua. Dacă mama a plecat cu copilul (în vârstă de 7 ani) sa locuiască la presupusul amant care și acesta are la randul său doi copii, eu ca tată ... (vezi toată discuția)

fr_esp	                   

Eu cu sotul meu am locuit impreuna intr-o casa proprietate a mamei lui, unde avem si domiciliul stabil(in buletin), In tot acest timp am adus imbunatatiri ... (vezi toată discuția)
	                    fr_esp	                   

Eu cu sotul meu am locuit impreuna intr-o casa proprietate a mamei lui, unde avem si domiciliul stabil(in buletin), In tot acest timp am adus imbunatatiri ... (vezi toată discuția)

jamesbone	                   

In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca instanta judecatoreasca sa decida, in caz de divort, ca copilul sa locuiasca cu acesta? (vezi toată discuția)
	                    jamesbone	                   

In caz de adulter al mamei, ce sanse are tatal ca instanta judecatoreasca sa decida, in caz de divort, ca copilul sa locuiasca cu acesta? (vezi toată discuția)