avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor pentru persoanele care nu au cotizat la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor pentru persoanele care nu au cotizat la sistemul de pensii

Buna ziua ! Ati putea sa-mi spuneti daca persoanele care nu au cotizat o zi la sistemul de pensii pot primi vreo forma de ajutor social si daca da in ce cuantum si in baza carei legi ? Va multumesc frumos!
Ultima modificare: Vineri, 18 Decembrie 2020
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 17 Decembrie 2020
Intrebati la Primaria in raza careia aveti domiciliul , despre actele si conditiile pentru a beneficia de ajutor social.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! ati putea sa-mi spuneti daca persoanele care nu au ... Florin111 Florin111 Buna ziua ! Ati putea sa-mi spuneti daca persoanele care nu au cotizat o zi la sistemul de pensii pot primi vreo forma de ajutor social la implinirea varstei ... (vezi toată discuția)
Fara surse de venit valerica67 valerica67 Buna ziua, Am 48 ani si nu am nici un venit. Nu am carte de munca, nu am nimic. Doresc sa-mi spuneti/indrumati, ce sa fac? - pentru a beneficia de asigurari ... (vezi toată discuția)
Drepturi mama care nu lucreaza elenastan11 elenastan11 In luna decembrie voi naste o fetita si ma intereseaza care sunt drepturile banesti de care pot beneficia in conditiile in care nu am mai lucrat in ultimii 2 ... (vezi toată discuția)