Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua.Succesiune deschisa.Unchiul meu a decedat ...

Buna ziua.Prezint o problema pe scurt .Unchiul meu a decedat inainte de a semna actele pentru a mosteni eu toate bunurile(aceasta fiind dorinta lui).Am deschis succesiunea am primit renuntare de la toti mostenitorii mai putin de la o matusa cuAVC de 6 ani de zile,nu comunica absolut deloc.Unicul fiu al dansei care o si ingrijeste detiune un certificat al matusii cu handicap pe viata irecuperabil.Intrebarea este poate fiul sa o reprezinte la succesiune deoarece doreste renuntare la mostenire?Mentionez ca notarul mi-a raspuns ca nu se poate si care ar fi solutia.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:08, 25 Decembrie 2020
Nu se poate.
Declarațiile de renunțare la mostenire sunt personale. Nu se pot da prin reprezentant.
Așteptați să treacă și mătușa in neființă și atunci dezbateti succesiunea.
Ultima modificare: Vineri, 25 Decembrie 2020
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire - succesiune denisamoraru denisamoraru 1.La cumpararea unei case nationalizate cu legea 112, s-a cumparat si terenul pe care este construita ea? 2.aceasta casa a fost cumparata de unchiul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! vă rog, să mă ajuțai în a descâlci o problemă, ... reliana reliana Bună ziua! Vă rog, să mă ajuțai în a descâlci o problemă, mulțumindu-vă anticipat pentru sprijin. Una dintre rudele mele, vărul meu, a consultat ... (vezi toată discuția)
Pe titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care ... Buța Nelu Buța Nelu Pe Titlul de proprietate sunt trecuți 5 moștenitori, din care 3 decedați. Eu sunt fiul unuia dintre cei decedați și am solicitat Anexa 24 la Primărie ... (vezi toată discuția)