avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua! Am o societate care se afla in somaj tehnic ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua! Am o societate care se afla in somaj tehnic recuperabil ...

Buna ziua! Am o societate care se afla in somaj tehnic recuperabil de la stat din martie 2020 (profil activ. Club, discoteci) restrictiile mentinandu se si in 2021. Daca de la 1 ian 2021 se modifica salariul mimim pe economie pot majora salariile , contractele fiind suspendate pentru somaj tehnic? Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2020
tyadaria, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 27 Decembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cate stiu, modificarea contractului de munca, nu este posibila atata vreme cat contractul este suspendat, si practic nu aveti nici buton activ in programul de evidenta ca sa faceti o astfel de mofificare. Ar trebui incetata suspendarea, activat contractul si apoi operata modificarea (in cazul dvs, a salariului). In plus, nu este inca cert ca se modifica salariul de la 01.01.2021.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Chiar daca ati modifica salariul ,modificarea va intra in vigoare dupa incetarea suspendarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare somaj tehnic anymaryh anymaryh Buna ziua, La societate s-a suspendat activitatea salariatilor pentru somaj tehnic in perioada starii de urgenta, ....in revisal s-a inregistrat decizia de ... (vezi toată discuția)
Perioada de suspendare pentru ccc transmisa eronat in revisal econo econo Angajata a optat pentru 1 an ccc1.: 2012-2013. Persoana care a transmis suspendarea a transmis eronat perioada 2012-2014.Ce este de facut in acest caz pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! cum procedez cu modificarea salariului minim pentru ... OLIVIA_L OLIVIA_L Buna ziua! Cum procedez cu modificarea salariului minim pentru un angajat in somaj tehnic pana in 31 ianuarie? E corect sa-l modific din 1 februarie? (vezi toată discuția)