avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Șomaj,per determinată Buna ziua, Am și eu o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Șomaj,per determinată Buna ziua, Am și eu o întrebare urgenta.Dc mi a expirat contractul ...

Buna ziua,
Am și eu o întrebare urgenta.Dc mi a expirat contractul pe determinată de 1 an și 5 luni,și înainte de acesta am fost în creștere copil,pot beneficia de șomaj?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:44, 29 Decembrie 2020
Detaliati exact aceste perioade , inclusiv care este data incetarii c.i.m.
Ultima modificare: Luni, 28 Decembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic


lianaema a scris:
Creștere copil:2017-01.08.2019 (ian 2019 a expirat ctr ul la alt loc de muncă,fiind pe per determinata,dar nu cred că este important)
Ctr per determinată:01.08.2019-01.01.2021/1 an și 5 luni

Buna ziua,
Am și eu o întrebare urgenta.Dc mi a expirat contractul pe determinată de 1 an și 5 luni,și înainte de acesta am fost în creștere copil,pot beneficia de șomaj?Mulțumesc!

In speta, puteti beneficia de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot beneficia de indemnizația crestere copil? Maziluiuliana Maziluiuliana Buna ziua am fost in crestere copil pana la data de 8august 2017 m-am întors la munca mai devreme pentru a beneficia de suplimentul de inserție de atunci a ... (vezi toată discuția)
Sarcina pe perioada ctr munca determinat silviamaria79 silviamaria79 Buna ziua!Ma puteti ajuta cu un raspuns la urmatoarea problema? Sunt angajata pe \"perioada determinata pana la revenirea titularului din CIC\" - concediu ... (vezi toată discuția)
Prelungirea contractului unei gravidute Iuliannnn Iuliannnn Buna ziua, Sotia mea este gravida, contractul ei de munca este pe perioada determinata si o sa ii expire in octombrie. Ea in octombrie va avea 7 luni de ... (vezi toată discuția)