avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... anulare cadastru?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

anulare cadastru?

Salut

In septembrie 2020 am cumparat un apartament intr-un complex resdential si un loc de parcare cu credit ipotecar.
La momentul vanzarii locurile de parcare nu erau trasate, ulterior la nici 2 saptamani au trasat si au vazut o suprapunere intre locul de parcare si o rampa de handicapati (nu mult cativa centrimetrii), ideea este ca nu se prea poate accesa rampa cu masina parcata acolo.

In termenul legal am pus pe ROL locul de parcare si apartamentul.

Recent am avut cateva contre cu anumiti vecini si vreau sa stiu daca se poate ajunge la anularea locului de parcare (anulare cadastru) mai ales in conditiile in care e si banca pe fir prin ipoteca?

Plus ca am contract de vanzare cumparare pe locul de parcare ce se intampla cu pamantul daca ar fi anulat numarul cadastral ? devine curte prin care trebuie sa acord acesul sau il pierd de tot?

cu stima,
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
crs_tzep, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:28, 7 Ianuarie 2021
Atat timp cat detineti contract legal de vanzare cumparare apartamnet si loc parcare este dificil sa se ajumga la anulare loc parcare si modificare in evidente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, acum un an am achizițonat un apartament, rezultat ... ancatod ancatod Buna ziua, acum un an am achizițonat un apartament, rezultat dintr-un duplex care a fost separat in 2 apartamente. Conform contractului de vânzare cumpărare ... (vezi toată discuția)
Păstrare cotă indiviză apartament? Bachus20 Bachus20 Bună seara! O întrebare, dacă se poate: Dețin un imobil de x mp, pe care doresc să îl vând. Ideea este că în jurul blocului unde se află acest ... (vezi toată discuția)
Loc de parcare cumparat suprapus cu o rampa pentru persoane cu dizabilități crs_tzep crs_tzep Salut, Saptamana trecut am cumparat un apartament in sectorul 4 Bucuresti proprietatea mai contine un loc de parcare de 11m^2, in momentul achizitiei ... (vezi toată discuția)