Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Am o Decizia de atragere a răspunderii solidare ...

Am o Decizia de atragere a răspunderii solidare din .2017 de la Anaf Giurgiu. Eu am castigat procesul cu Anf-ul sector 4 privind executarea silita. Anaf-ul sector 4, ma poate executa din nou.
Am optinut anularea actele de executare silita constand in titlu excutoriu si somatia prin apelul formulat de catre Anaf, dar a ramas creanta. Se mai mai poate face ceva? In 2017 nu mai locuiam la adresa din buletin acolo unde mi-a trimis Decizia de atragere a răspunderii solidare nr. 5977/22.05.2017 si s-a intors inapoi la Anaf Giurgiu.
Ultima modificare: Vineri, 8 Ianuarie 2021
alexser24, utilizator

Alte discuții în legătură

Anaf-ul mai poate executa silit și poate institui din nou poprire ... alexser24 alexser24 Anaf-ul mai poate executa silit și poate institui din nou poprire pe conturi în baza creanței? Eu am castigat procesul cu Anf-ul privind executarea ... (vezi toată discuția)
Eu am castigat procesul cu anaf-ul privind executarea silita. ... alexser24 alexser24 Eu am castigat procesul cu Anf-ul privind executarea silita. Am optinut anularea actele de executare silita constand in titlu excutoriu si somatia prin apelul ... (vezi toată discuția)
Anularea actele de executare silita constand in titlu excutoriu ... alexser24 alexser24 anularea actele de executare silita constand in titlu excutoriu si somatia, anuleaza și creanțele? (vezi toată discuția)