Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Eu am castigat procesul cu Anaf-ul privind executarea silita. ...

Eu am castigat procesul cu Anf-ul privind executarea silita.
Am optinut anularea actele de executare silita constand in titlu excutoriu si somatia prin apelul formulat de catre Anaf. Acum trebuie sa formulez o cere de intoarcerea executarii silite.

Am doua intrebari:

1. Cererea Intoarcerea executari silite trebuie depusa la judecatorie sau la tribunal? Acolo (Tribunalul Bucuresti) unde am castigat la apel formulat de catre Anaf.

2. In cererea Intoarcerea executari silite trebuie sa includa si cerere de chemare in judecata?

Va multumesc!
Buna ziua,

Pentru a fi judecata intoarcerea executarii silite, va adresati JUDECATORIEI.

Dumneavoastra investiti instanta de judecata, cu o actiune civila, avand ca obiect intoarcerea executarii silite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anaf-ul mai poate executa silit și poate institui din nou poprire ... alexser24 alexser24 Anaf-ul mai poate executa silit și poate institui din nou poprire pe conturi în baza creanței? Eu am castigat procesul cu Anf-ul privind executarea ... (vezi toată discuția)
Am o decizia de atragere a răspunderii solidare ... alexser24 alexser24 Am o Decizia de atragere a răspunderii solidare din .2017 de la Anaf ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea executarii este "executata" de acelasi executor? catinf catinf Buna ziua, Am achitat debitul in calitate de tert dobanditor imobil, iar intre timp contestatia mea la executare s-a admis (in apel), desfiintand executarea ... (vezi toată discuția)