Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună seara! Băiatul meu termină scoala profesională dual ...

Bună seara! Băiatul meu termină scoala profesională dual în acest an, urmând a se angaja la firma pt care face scoala, având contract pe 6 luni. În septembrie dorește să continue cu seral. Întrebarea este dacă pe durata școlii seral, trebuie să plătesc pensie alimentara? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:44, 11 Ianuarie 2021
nu conteaza ca e la seral sau nu, dara daca e angajat , nu mai trebuie sa platiti. Depinde totusi si cat castiga, daca e cu norma intreaga sau nu.
Ultima modificare: Luni, 11 Ianuarie 2021
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! băiatul meu a făcut scoala profesionala, iar după ... Ovi1710 Ovi1710 Bună ziua! Băiatul meu a făcut scoala profesionala, iar după terminarea studiilor a avut contract cu firma care la scolarizat, este vorba despre firma ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara - problema Marcel-T Marcel-T Am si eu o problema cu pensia alimentare, ambi copii au intrerupt scoala dupa terminarea liceului(1 an fata, respectiv 2 ani baiatul). Am 50 de ani,divortat ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara Mariiovladu Mariiovladu Daca copilul a intrerupt cursurile scolare avand varsta de 17 ani(avand pensie alim)...si la anul cand implineste 18 ani si vrea sa mearga din nou la ... (vezi toată discuția)