avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Bună, în anul 2015 am făcut un credit de nevoi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună, în anul 2015 am făcut un credit de nevoi personale, ...

Bună, în anul 2015 am făcut un credit de nevoi personale, în valoare de 4600 lei, după ce am născut, nu am mai avut posibilitatea sa achit ratele, m-au executat silit, am proprie pe cont, doar alocația întra acolo, de aproape 1 an nu mai am contract de munca, suma a ajuns la 7200 RON de înapoiat, în viitorul apropiat nu am cum sa achit, ce se întâmplă cu aceasta datorie, o sa apară pe termen nelimitat, pana o achit sau se va prescrie într-un final? Mulțumesc
si nu o sa reincepeti munca dupa ccc?
Am reînceput, apoi am fost concediata.
daca aveti bunuri, sunt in pericol.
puteti contesta executarea cand va veti angaja.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Va veti angaja, asa incat executarea silita va putea fi realizata.

Nu este prescris dreptul de a solicita executarea silita.

Totodata, executarea silita poate fi una mobiliara sau imobiliara, realizata simultan sau succesiv.

Va sugerez sa ajungeti la un acord, cu institutia financiar-bancara, in sensul de a plati ratele restante, esalonat.

Suma de bani nu este una exorbitanta, daca, insa , nu va fi platita, ea va fi majorata.( cu dobanzile aferente, respectiv penalitatile de intarziere).

Daca veti dori sa achizitionati un bun imobil, acela va putea fi supus executarii.

Pe viitor, nu veti putea contracta alte imprumuturi, din cauza ca veti figura ca si debitor de rea-credinta, la BIROUL DE CREDITE.

Decizia de a nu plati, invocand o eventuala insolvabilitate, temporara, nu reprezinta o solutie valida.

Un proces legat de o eventuala contestatie la executare reprezinta o investitie de natura financiara, si, pentru a fi anulate actele de executare, trebuie sa invocati motive de nelegalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara am si eu o intrebare daca am scos un credit de nevoi ... stefan_82 stefan_82 buna seara am si eu o intrebare daca am scos un credit de nevoi personale in valoare de 35 mii de lei iar eu mai am doi ani si 4 luni pina il achit mentionez ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat bogdy86 bogdy86 Am o descoperire de salariusi rata lunara nu am mai platit-o din luna ianuarie;am fost sunat de un reprezentant al bancii raiffaisen si mi-au spus ca daca nu ... (vezi toată discuția)
Executare silita fara contract de ipoteca imobiliara sau mobiliara? brandon5 brandon5 Buna ziua. Am semnat in anul 2008 un contract de credit pentru nevoi personale si un card de credit, fara garantii imobiliare sau mobiliare. In ... (vezi toată discuția)