avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. Am si eu o problema cu vecinul de la parter ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. Am si eu o problema cu vecinul de la parter eu locuind ...

Buna ziua. Am si eu o problema cu vecinul de la parter eu locuind la etajul 1 chiar de-asupra lor,aseara in jurul ore 22.30 cand imi pregateam copilul de somn aud batai foarte puternice in usa era vecinul foarte suparat si nervos si a inceput sa tipe ca el dupa ora 22.00 doreste liniste si a inceput sa ne ameninte pe mine si pe sotul meu ca "o sa vedem noi.am eu grija de voi sa plecati cat mai repede de aici",m-am speriat foarte tare copilul a inceput sa planga s-a speriat si el si am sunat la politie mi s -a spus sa vin la sectie si asta voi face pt ca nu mi se pare normal sa reactioneze asa e totusi un copil i-am ascuns pana si jucariile mai zgomotoasa masinutele ca sa nu faca galagie dar mi-e imposibil sa-i spun sa nu mai planga sau sa nu mai scoata un sunet. Politia ar putea sa faca ceva in acest sens sa nu mai fiu deranjata?Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 15 Ianuarie 2021
Elllena96, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Sebastian Murariu , Avocat 13:22, 15 Ianuarie 2021
Faceți plângere pentru amenințare și va fi chemat să dea declarație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecini rau intentionati simply96 simply96 Buna ziua . As avea si eu o problema daca ma puteti ajuta cu un sfat.Eu si familia locuim in mangalia unde avem o locuita proprietate personala dar ne-am ... (vezi toată discuția)
Problema privind deteriorarea blocului de la zgomot puternic tiniza tiniza buna seara, am un vecin cam galagios...adica pune muzica la un volum care produce vibratii puternice in podeaua apartamentului meu si obstructioneaza orice ... (vezi toată discuția)
Acuzatii exagerate de tulburarea linistii publice ionutflorea.ellcad ionutflorea.ellcad Buna ziua, De aproximativ o luna m-am mutat impreuna cu sotia si fetita noastra de 2 ani si 4 luni intr-un nou apartament din Wackersdorf-Bavaria. Inca de ... (vezi toată discuția)