avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua...am si o intrebare...fostul meu concubin ma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua...am si o intrebare...fostul meu concubin ma amenininta ...

Buna ziua...am si o intrebare...fostul meu concubin ma amenininta ca ma omoara si nu stiu ce sa ii fac..ne-am despartit de 1 an jumate..i-am mai facut plangeri la politie dar ca proasta le-am retras.. avem si 1 baiat..nu ne-am judecat..baiatul este cu mine...eu acum sunt cu altcineva si tot ma ameninta incontinuu...ma puteti lamuri si pe mine va rog...multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 13:28, 17 Ianuarie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o noua plangere la politie,anexati mesaje sms,înregistrări convorbiri telefonice numele unor martori care au fost de fata cand v-a amenintat si lasati plangerea să își urmeze cursul.Chemati poliția sunati la 112 dacă vine să facă scandal sau va urmărește.
Faceți o cerere de emitere a unui ordin de protecție, prin care să dovediți că sunteți amenințată și că vă este teamă de agresor. Probe ale amenințării pot fi mesajele, înregistrări audio, martori etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum decad tatăl din drepturi ? Irina19961980 Irina19961980 Buna ziua, eu si tatăl copilului nu suntem căsătoriți dar stam in aceiași casa, el a inceput sa se poarte foarte urat, ma înjura tot timpul de fata cu ... (vezi toată discuția)
Amenintari cu moartea mari14 mari14 as vrea sa stiu ce pot face pentru fiica mea . o ameninta un baiat ca o omoara si ca ii va face mult rau daca nu va fii impreuna din nou cu el .ce pot face ? ... (vezi toată discuția)
Amenintare cu moartea antoneugen antoneugen am fost amenintat de concubinul sotiei prin telefon cu nr privat ca daca mai fac vizite acasa la copil el fiind cu mama pana la solutionarea procesului ma va ... (vezi toată discuția)