avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... CONTENCIOS ADMINISTRATIV (DISCRIMINARE) Vă salut, am ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

CONTENCIOS ADMINISTRATIV (DISCRIMINARE) Vă salut, am depus o ...

CONTENCIOS ADMINISTRATIV (DISCRIMINARE) Vă salut, am depus o plângere la Consiliul Național de Combaterea Discriminării împotriva unui magazin online care m-a discriminat în calitate de client, comparativ cu ceilalți clienți. Plângerea mi-a fost respinsă de CNCD pe motiv că situațiile (a mea și a celorlalți clienți) nu sunt comparabile. Magazinul a recunoscut și și-a asumat punerea mea pe lista neagră, iar, la rândul lui, CNCD a luat act de acest tratament discriminatoriu, dar a considerat că situația mea, cea de client cu comenzi neridicate (mărul discordiei) nu e comparabilă cu situația clienților majoritari, care nu au comenzi neridicate. Prin urmare se poate traduce cam așa: evreii nu au fost discriminați în al doilea război mondial, deoarece, dacă îi comparăm cu grupul celor asasinați la Auschwitz, toți au beneficiat de un tratament egal, respectiv au fost gazați și ar fi greșit să-i comparăm cu evreii care nu au ajuns în lagărele de concentrare. Deci toată pledoaria se reduce la o propoziție, mai precis la un aliniat din ORDONANȚA nr. 137 din 31 august 2000. Cum combateți acest argument? Se poate face departajare legală între clienți, iar eu să fiu plasat într-o categorie aparte, care să justifice maltratare?

Alte discuții în legătură

Cat de eficient este consiliul national pt combaterea discriminarii? curaj curaj As vrea sa convenim o data pt totdeauna daca tratamentul preferantial, inegal este considerat o forma de discriminare. Daca da, si daca merg si eu si inca o ... (vezi toată discuția)
Anularea unui act administrativ teodorescusandu teodorescusandu Un Consiliu Local a emis doua hotariri in care unele dintre articole au fost declarate de catre CNCD(Consiliul National pt Combaterea Discriminarii)ca fiind ... (vezi toată discuția)
Protectia angajatului denisika19 denisika19 unde pot face o reclamatie cu privire la protectia angajatului? (vezi toată discuția)