avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Ma confrunt cu o problema la locul de munca ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Ma confrunt cu o problema la locul de munca legata ...

Buna ziua,

Ma confrunt cu o problema la locul de munca legata de delimitarea indatoririlor mele vis-a-vis de fisa postului.

Lucrez intr-un callcenter pe un proiect care are in compozitie 2 team leaderi si un specialist de calitate si peste 20 de agenti.

Eu fac parte momentan din echipa de management, iar sefii nostri ne cer sa procesam orice solicitare primim. Asta inseamna ca fie trebuie sa facem training-uri (desi nu suntem traineri in fisa postului si nu avem nici o pregatire de la firma). Ni se cere sa facem evaluarea calitatii ca si team leaderi desi avem specialist in calitate care face asta deja. Pe langa asta ni se cere sa sustinem toate conferintele si sa creeam toate prezentarile pentru conferintele respective desi asta ar fi responsabilitatea managerului de proiect (care pur si simplu nu isi da interesul si vrea sa ii facem noi toata treaba).

In fisa postului meu scrie ca sunt obligat sa respect cerintele superiorului direct (fara a fi delimitate in vreun fel - practic, dupa fisa respectiva ar trebui sa repar si calculatoare daca mi se cere).

Intrebarea mea pentru dumneavoastra este: Este legal sa fac si alte functii care nu tin de domeniul meu de activitate?

Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:00, 19 Ianuarie 2021
Salariatului are obligatia de a realiza norma de munca sau, dupa caz, de a indeplini atributiile ce ii revin conform fisei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa post training manager nicolta nicolta Va rog sa postati, daca aveti, un model de fisa post pentru un training manager. Multumesc, (vezi toată discuția)
Incadrare cor Loredana_84 Loredana_84 Buna ziua, Doresc promovarea unor angajari intr-o functie superioara din operator introducere, validare si prelucrare date. Atributiile acestora vor fi de ... (vezi toată discuția)
Nerespectare cim si fisa postului inginer06 inginer06 Buna ziua, Lucrez intr-o firma IT in care am clar atributii prevazute prin Contractul Individual de Munca si fisa postului. De la o vreme incoace am inceput ... (vezi toată discuția)