Buna seara, Am primit o amenda contraventionala in date de 22.12.2020 si gasita la cutia postala astazi 19.01.2020. Mentionez ca nu am semnat nici un proces verbal si ca nici agentul de poliție nu mi-a întocmit un proces verbal pe loc. Faptul: nu aveam masca de protectie. Ca martor nu este trecut nimeni. Mai mult, se mentioneaza ca refuz conținutul procesului verbal, fapt atestat de martorul asistent(care nu exista,efectiv).Ce pot face?Pentru ca, consider aceasta amenda abuzivă. Multumesc pentru îndrumare.
In cazul asta nu cred ca e vina mea,ci a lor ca nu au intocmit un proces pe loc, practic ma pun in fata faptului implinit. Vreau sa atac in instanta. Ma puteti ajuta?Multumesc!
Duca Oana a scris:
Atât timp cât nu mai puteți ataca acel proces-verbal, da.
Amenda masca
vishu
Buna ziua,
Vin si eu cu o dilema.
Recent am primit o amenda pentru masca, fiind in spatiu liber, la bloc, impreuna cu alti vecini. Politia a venit, ne a ... (vezi toată discuția)
Nelamurire??
d&l
buna seara, am si eu o nelamurire; am fost oprit de polite si amendat pt. ca nu purtam centura de siguranta si pt. ca nu aveam actele la mine( CI si permis); ... (vezi toată discuția)