avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inscriere tractor fara acte
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inscriere tractor fara acte

Buna ziua,

Am cumparat un tractor in primavara anului trecut, iar tractorul nu are nici un fel de acte. Acum de la 01 ianuarie a intrat in vigoare o lege prin care toate tractoarele trebuiesc inscrise in circulatie. Cum pot inscrie acest tractor daca nu am acte, se poate cu declaratie pe proprie raspundere la notar din partea mea sau a fostului proprietar? Multumesc anticipat pentru raspuns.
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2021
roburtr, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 22 Ianuarie 2021
Ministerul de Interne: Tractoarele nu se mai pot înregistra la Primărie fără factură, carte RAR și ITP
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am cumparat un tractor in primavara anului trecut, ... Alin Fieraru Alin Fieraru Buna ziua, Am cumparat un tractor in primavara anului trecut, iar tractorul nu are nici un fel de acte. Acum a intrat in vigoare o lege prin care toate ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare tractor rutier angelmic angelmic Cu respect ii salut pe toti cei care vor reusi sa ma lamureasca intr-o problema destul de complicata, zic eu! Voi cauta sa fiu cat mai scurt! Pe ... (vezi toată discuția)
Inregistrare tractor la primarie anisoara2017 anisoara2017 Buna ziua, Spuneti-mi si mie,va rog, ce acte sunt necesare pentru inregistrarea unui tractor agricol la primarie. Va fi folosit exclusiv pentru munci ... (vezi toată discuția)