avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bej someaza cu Actualizare poprire finalizata de mult ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bej someaza cu Actualizare poprire finalizata de mult timp si infiintare Alta noua

Actualizare poprire. Am urmatoarea situate. O poprire ce a fost incheiata, achitata, anul trecut in vara, Caz inchis. Primesc de LA bej o instiintare ca a infiintat o noua poprire, niste sume reactualizate, nu stiu ce reprezinta, plus chelt de judecata, cu somatia ca e trimisa si la banca deja. Nu exista incheiere judecatoreasca. Este legala aceaata situate? Se poate trezi orice bej dupa luni bune de la terminaresi si si ridicarea popririi, emitere adresa, totul in regula, sa revina asupra ei, fara incuviintare?? Sau se merge pe intimidate, poate achit suma?
Ultima modificare: Joi, 21 Ianuarie 2021
Notsure, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:04, 27 Ianuarie 2021
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, daca ari achitat integral sumele executate silit, trebuie sa va fi emis o incheiere de incetare a executarii silite. Chiar daca bej nu a emis o astfel de incheiere dar dvs. stiti ca s-au acoperit toate creantele executate, trebuie sa faceti contestatie la executare la instanta in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta de noua poprire.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă considerați că nu mai datorați nimic, puteți cere anularea executării prin contestație la executare. Dar dacă trec cele 15 zile de când ați luat la cunoștință, și nu depuneți acțiunea în instanță, nu mai puteți face nimic.
Intrebare: Se poate trezi orice bej dupa luni bune de la terminaresi si si ridicarea popririi, emitere adresa, totul in regula, sa revina asupra ei, fara incuviintare?? Raspuns : Da! E ca in cazul notarilor. Vezi unul dintr-o mie sanctionat. Iar atunci cand o face, instanta e putin spus blanda!
Dvs puteti contesta, numai ca de la data inceperii popririi sumei datorate i se mai adauga dobanda , pt ca dvs nu ati platit toata suma la data aia, puteti sa cereti explicatii executorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comunicare poprire bej - nu exista decizie/dosar la judecatorie Notsure Notsure Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie: daca cineva primeste o notificare de poprire de la BEJ, pentru un credit facut in anul 2005, ... (vezi toată discuția)
Executare silita -credit din 2006 anttonnio anttonnio Buna ziua , In anul 2006 am contractat un credit de la BRD pe 10 ani , la care am achitat pana in 2010 .In 2011 am fost preluat de o firma de recuperare , ... (vezi toată discuția)
Executare dupa 3 ani christiansalariatul christiansalariatul Buna ziua Am avut un sir de procese care s-au finalizat la Judecatorie in data de 15.04.2010 cu o hotarare definitiva si irevocabila prin nerecurare ... (vezi toată discuția)