avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Pot plati impozitul pe casa daca figurez la fisc cu o ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Pot plati impozitul pe casa daca figurez la fisc cu o amenda ...

Pot plati impozitul pe casa daca figurez la fisc cu o amenda neplatită ,amenda pentru care am facut contestatie ,iar procesul este în curs ?
Cel mai recent răspuns: negut , utilizator 22:17, 23 Ianuarie 2021
Nu puteti plati. O amenda, chiar daca ati contestat-o in instanta, o platiti normal la termen, si apoi daca castigati, vi se returneaza banii .
Recon testator nu suspends plata amenzii ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie despagubire d.r.d.p. LiviuNicula LiviuNicula Buna ziua, Am primit acum 2 zile in posta o instiintare ca figurez in evidentele D.R.D.P. Timisoara cu o datorie de 28 Euro reprezentand despagubirea ... (vezi toată discuția)
Amenintare administrator catre asistant manager ContSters62729 ContSters62729 Fiti amabili, am o mica problema, prietena mea in calitate de asistant manager la o societate, in timpul unui control amanuntit al fiscului ,un control pe ... (vezi toată discuția)
Amendă ratb pe card nominal, fără proces verbal la fața locului. mi se poate întocmi ulterior? grasshopper21 grasshopper21 (Nu stiu daca e okay categoria postarii) Detin un card ratb nominal, facut pe vremea cand eram minor, cu datele de pe buletin. Ce-i drept nu merg des cu ... (vezi toată discuția)